El PSC respon a Recoder que l'Ajuntament ja ha permès construir en zones periurbanes


Temes relacionats

L'alcalde rebutja les 'zones de transició' pactades entre Barcelona i la Generalitat a Collserola ( 4/feb/08)

L'equip de govern elogia Medi Ambient per confirmar que Torre Negra entrarà en els límits del Parc Natural de Collserola (31/gen/08)


  • Comparteix:

El PSC carrega contra l'alcalde, Lluís Recoder, per criticar la voluntat de l'Ajuntament de Barcelona de construir equipaments en el perímetre del Parc de Collserola a través d'espais periurbans. Segons els socialistes, la postura de Recoder no és coherent amb la seva acció de govern, perquè Sant Cugat ja ha edificat en 'zones de transició' com la urbanització Costa del Golf, a la Rabassada.

Les zones de transició o periurbanes pactades per l'Ajuntament de Barcelona amb la Generalitat són espais inclosos dins dels límits del parc i que tindran una regulació especial que permetrà la construcció d'equipaments i vials d'accés al parc. Segons el PSC, l'alcalde no pot dir que descarta utilitzar aquesta figura al municipi quan ja s'ha construït la Costa del Golf i al Turó d'en Lluc.

Escoltem el portaveu del grup socialista, Salvador Gausa, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Salvador Gausa

Aquestes zones de transició ja les teníem en el nostre espai i ja les hem construït. Per tant les seves paraules no corresponen amb l'acció de govern.


Gausa s'ha referit també a l'espai de Torre Negra i ha refermat la posició del grup socialista de suport a l'equip de govern en la preservació de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.