PSC i ICV-EA atribueixen el retard dels pressupostos al model de ciutat impulsat per CiU


Temes relacionats

Els pressupostos municipals del 2008 no s'aprovaran fins l'abril ( 6/feb/08)


  • Comparteix:

El PSC i ICV-EA atribueixen el retard de l'aprovació dels pressupostos municipals del 2008 al model de ciutat impulsat pels governs locals de CiU i no només a la crisi de la construcció. Socialistes i ecosocialistes responen així a l'equip de govern, que ha atribuït el retard de l'aprovació dels comptes a la necessitat de definir els àmbits prioritaris d'actuació per compensar la disminució d'ingressos que provoca l'alentiment immobiliari.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha explicat als micròfons del magazín 'Sant Cugat a fons' que el problema de la ciutat no és només la crisi de la construcció, tal com defensa l'equip de govern, sinó el model de municipi impulsat per CiU.

Salvador Gausa

És veritat que hi ha una part de crisi però no és només això. També hi influeix el com s'ha crescut.


En la mateixa línia s'ha pronunciat el portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix, que ha declarat, també al 'Sant Cugat a fons', que l'actual model de ciutat està basat en uns ingressos extraordinaris provinents de la construcció i que aquests s'estan acabant.

Xavier Boix

Hem fet un model de ciutat finançat amb recursos finits provinents de la construcció i que ja s'estan acabant.


Gausa i Boix han coincidit també a afirmar que la ciutat actual és molt cara de mantenir i han afegit que cal pensar en què es farà quan els ingressos extraordinaris dels darrers anys desapareguin. El sector de la construcció genera actualment el 17% dels ingressos públics de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.