El PP critica l'adhesió de Sant Cugat a dues webs d'informació sobre drogues i sexualitat


  • Comparteix:

El PP critica que l'Ajuntament s'hagi adherit a dues webs d'orientació sexual i sobre consum de drogues 'superficials' i 'frívoles'. Els populars demanen a l'equip de govern que no doni publicitat institucional a les dues pàgines electròniques. El PP creu més apropiat tractar aquests temes en l'àmbit familiar i no pas en una pàgina d'Internet.

El regidor del PP, Fernando Vázquez-Dodero, ha criticat el contingut 'superficial' i 'frívol' de les webs Elpep.info i Laclara.info. En aquest sentit, el regidor popular ha titllat de 'negatiu' l'enfoc de la informació sobre drogues i temes sexuals com la masturbació o l'homosexualitat.

Vázquez-Dodero considera que aquests temes s'haurien de tractar en l'àmbit familiar i no ser d'accés públic per tothom.

Fernando Vázquez-Dodero

Aquests temes no han de ser tractats públicament perquè hi podrien accedir nens de vuit o deu anys i pot ser perjudicial.


Vázquez-Dodero també ha criticat el tractament que es fa de la píndola de l'endemà. Segons el popular, no es pot enganyar la joventut dient que és una manera fàcil de treure's un problema de sobre si una noia es queda embarassada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.