La CUP demana a l'Ajuntament que incideixi en la protecció integral de la Torre Negra


  • Comparteix:

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha entrat una instància a l'ajuntament en la qual demana al consistori que es desestimi el Programa d'Actuació Urbanística (PAU) del sector de Torre Negra. En la mateixa, la formació independentista demana que es mantingui vigent la qualificació de No Urbanitzable i la validesa del Pla Especial del Parc Rural.

La CUP ha entrat aquesta instància en resposta a la darrera sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que ha obligat l'ajuntament a tramitar el PAU de la Torre Negra. La voluntat de la CUP és tornar a reactivar la societat civil per tal que prengui consciència de la importància de pendre partit davant 'el nou intent d'agressió a la serra de Collserola'.

Escoltem el portaveu de la CUP, Guim Pros.

Guim Pros

Demanem que es torni al punt inicial de protecció integral de Torre Negra i que es torni a recuperar el paper de la societat civil.


La formació independentista també emplaça a la ciutadania a participar de la Marxa popular en defensa de Collserola organitzada per la Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola. La marxa tindrà lloc el proper 13 d'abril i sortirà tant del Vallès, com del Baix Llobregat i el Barcelonès. La marxa finalitzarà amb una concentració al cim de Collserola, a la plaça del Tibidabo a partir de les 12 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.