Fernández Díaz: 'El PP vol ser el partit de la família'


  • Comparteix:

'Cal donar suport a les famílies ja que són el nucli bàsic de solidaritat i ara estan molt necessitades'. Així s'ha expressat el número dos de les llistes del PP per Barcelona a les properes eleccions espanyoles, Jorge Fernández Díaz, en un debat col·loqui que ha organitzat aquest dimecres l'agrupació local del PP a la Casa de Cultura.

Fernández Díaz ha situat la família i l'educació com els punts essencials del missatge dels populars, juntament amb l'economia, per les eleccions del 9 de març.

El diputat del PP ha explicat a Cugat.cat que els poders públics han de fer front comú amb les famílies perquè són el puntal de la societat.

Jorge Fernández Díaz

El PP vol ser el partit de la família perquè és el nucli bàsic de solidaritat de la societat.


Fernández Díaz ha reclamat un pacte d'estat amb el PSOE per reformar l'educació. En aquest sentit ha dit que no pot ser que l'educació es vegi afectada cada vegada que hi ha un canvi en el govern.

Jorge Fernández Díaz

Els socialistes haurien de deixar de considerar l'educació com un projecte ideològic


El número dos del PP a Barcelona ha reclamat la llibertat de decisió dels pares i ha criticat l'assignatura d'educació per la ciutadania feta pel govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.