ICV-EUiA aposta per una campanya 'en positiu'


  • Comparteix:

ICV-EUiA aposta per una campanya 'en positiu davant de missatges buits i alarmistes' de la resta de formacions. Així s'ha expressat el portaveu de la formació ecosocialista, Xavier Boix, en la presentació de la campanya d'àmbit local, que seguirà criteris ecològics a partir de l'ús del transport públic i les noves tecnologies.

La secció local d'ICV-EUiA ha presentat la seva campanya per a les eleccions al Parlament espanyol que, sota el lema 'Solucions justes, lògiques i valentes', proposarà temes concrets com la millora dels serveis públics, l'augment de les pensions mínimes i del salari mínim.

L'agrupació realitzarà una campanya ecològica on substituirà l'ús del paper per l'ús de noves tecnologies. Els desplaçaments els faran amb transports públics o utilitzant vehicles híbrids.

El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, explica els eixos de la campanya.

Xavier Boix

Farem un campanya en positiu, no optimista. Farem proposiciions concretes pels problemes concrets.


L'acte central de la campanya ecosocialista el protagonitzarà l'eurodiputat resident a Valldoreix, Raül Romeva, el proper 29 de febrer.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.