El PSC afirma que si guanya les eleccions farà un pressupost centrat en els serveis a les persones


  • Comparteix:

El portaveu del grup municipal del PSC, Jordi Menéndez

El portaveu del grup municipal del PSC, Jordi Menéndez

El PSC proposa un canvi substancial en l'enfoc i l'elaboració dels pressupostos, centrats en oferir més serveis a les persones. El grup socialista assegura que l'equip de govern no utilitza els pressupostos com una eina de gestió i critica la manca de transparència i participació a l'hora de confegir els comptes municipals.

Segons el PSC, els pressupostos aprovats aquest dilluns no recullen alguns dels compromisos de l'equip de govern, com la promoció d'habitatge públic per joves o l'ampliació de la plantilla de policia. Segons el seu portaveu, Jordi Menéndez, això posa de manifest que els pressupostos no s'han fet correctament:

Jordi Menéndez

El govern no utilitza el pressupost per programar la despesa municipal


El grup socialista creu que el pressupost del 2003 no contribuirà al reequilibri territorial amb els districtes, i a resoldre problemes com l'habitatge, la seguretat ciutadana o els dèficits de transport públic. Contestant les crítiques del Tinent d'Alcalde d'Economia, Jordi Menéndez ha assegurat que els socialistes tenen propostes alternatives:

Jordi Menéndez

El nostre pressupost tindrà com a prioritat l'atenció a les persones i els equipaments públics


El PSC critica que, durant els últims anys, l'Ajuntament hagi finançat algunes despeses amb la venda de patrimoni que no s'ha invertit a la creació d'equipaments. Segons els socialistes, l'any que ve la meitat de les inversions es finançaran amb la venda de patrimoni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.