L'equip de govern, obert a parlar amb els veïns per la reforma de la Casa de Cultura


Temes relacionats

Les obres de la Casa de Cultura generen protestes dels veïns del carrer Castellví ( 6/mar/08)

L'Ajuntament respon als veïns del carrer Castellví que les obres de la Casa de Cultura no s'aturaran ( 6/mar/08)


  • Comparteix:

L'equip de govern està obert a parlar amb els veïns del carrer Castellví per analitzar si cal fer alguna reforma en la segona fase de les obres de remodelació de la Casa de Cultura. Tot i això, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat durant el ple municipal de març, a petició de l'oposició, que la primera fase dels treballs està a punt de finalitzar i que no hi ha motius per tirar enrere el projecte.

El PSC, ERC i ICV-EUiA han demanat a l'equip de govern que es replantegi les converses amb els veïns del carrer Castellví que demanen l'aturada de les obres de la Casa de Cultura i amenacen amb obrir un procés judicial contra l'Ajuntament.

D'aquesta manera ho han manifestat els regidors Àlvar Roda, del PSC; Toni Ramon, d'ERC, i Àssun Reyes, d'ICV-EUiA.

PSC/ERC/ICV

Pensen parlar amb els veïns i fer una remodelació del projecte? / Parlin, si us plau, amb els veïns. / També creiem que haurien de parlar amb els veïns.


Com a resposta a aquestes demandes, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que la situació actual és complexa i que no tiraran enrere el projecte de remodelació d'aquest equipament.

Amb tot, Conesa ha dit que l'equip de govern no tanca les portes a parlar sobre la segona fase de construcció.

Mercè Conesa

Veig una situació complexa. Està clar que no quedarà com ara perquè és una estructura. La segona fase no està iniciada i tenim més marge de maniobra.


Tot i això, Conesa ha reiterat que el projecte ha seguit tots els tràmits legals necessaris i els veïns ja van tenir temps de presentar les seves al·legacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.