L'assemblea local d'ICV ratifica Xavier Boix com a candidat a l'alcaldia


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ICV, Xavier Boix

L'alcaldable d'ICV, Xavier Boix

L'assemblea local d'Iniciativa per Catalunya Verds ha ratificat el seu president, Xavier Boix, com a cap de llista de cara a les properes eleccions municipals. La formació ecosocialista manté contactes amb Esquerra Unida i Alternativa per presentar-se conjuntament.

La presentació oficial del candidat d'ICV a l'alcaldia es farà demà, en un acte obert a tots els simpatitzants de la formació. El cap de llista s'ha escollit després d'un procés intern on han participat els militants i que es va ratificar dimecres durant l'assemblea de la formació.
Xavier Boix ha explicat que ara el partit se centrarà a tancar el programa electoral a partir de les sessions temàtiques endegades per la formació:

Xavier Boix

Els debats temàtics que hem fet ja estan començant a donar els seus fruïts i ajudaran a fer el programa electoral


Xavier Boix també ha anunciat que Esquerra Unida i Alternativa està estudiant la possibilitat de presentar una llista conjunta amb ICV. Precisament aquesta possibilitat va provocar la dimissió del coordinador d'EUiA, José Fernando Mota, el passat mes de juliol. Segons Xavier Boix, les negociacions entre les dues formacions van bé i poden ampliar la base d'electors dels dos partits:

Xavier Boix

Per converses que hem tingut amb ells de forma oficialsabem que estan disposats a formar part de la nostra candidatura


L'actual interlocutor d'EUiA és Jaume Rodríguez, antic membre d'ICV, i membre actiu a les associacions veïnals i socials de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.