Recoder creu que CiU no hauria de donar suport a Bono al Congrés però no es vol quedar fora de la mesa


  • Comparteix:

L'alcalde i membre de CDC, Lluís Recoder, considera que CiU no hauria de donar suport a José Bono com a president del Congrés. Tot i això, Recoder creu que no seria bo per la federació quedar-se fora de la mesa, ja que 'es prenen moltes decisions que condicionen la seva acció parlamentària'.

Lluís Recoder ha assegurat que Bono fa de l'excés verbal el seu 'modus vivendi' i considera que s'ha fet un lloc al panorama polític espanyol a base de dir improperis contra Catalunya. Per aquest motiu, creu que no és el millor home per presidir el Congrés.

L'escoltem.

Lluís Recoder

Serà president del Congrés però no és el millor home per presidir el Congrés. Però hem d'intentar estar presents a la mesa.


Recoder ha assegurat que han de trobar la manera de fer oposició a Bono i estar presents a la mesa. El membre de CDC, que no ha descartat el vot en blanc, ha assegurat que encara no s'ha pres una decisió al respecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.