ERC i una plataforma presenten 1.824 signatures a favor del refugi d'animals a la ciutat


  • Comparteix:

El grup municipal d'ERC i la coordinadora de la campanya pel refugi d'animals, Olga Marín, presenten a l'Ajuntament 1.824 signatures per exigir la instal·lació d'un refugi per animals abandonats al municipi i la de colònies de gats controlades. Aquesta xifra triplica les signatures recollides fa quatre anys on es feia la mateixa petició.

En el ple municipal de novembre, ERC va presentar una moció demanant un refugi d'animals abandonats que va ser aprovada per tots els partits polítics amb representació a l'Ajuntament. Segons els republicans, la creació del refugi d'animals és un projecte urgent i necessari per a la ciutat i ha de tornar a ser un tema prioritari dins l'agenda de l'equip de govern.

El portaveu municipal, Raül Grangé, ha demanat a l'alcalde que es posi a treballar per solucionar el problema.

Raül Grangé

Tota la feina que s'ha hagut de fer amb la nova normativa de l'aigua ha fet ajornar el refugi d'animals. Demanem que es comenci a treballar per solucionar el problema.


De la seva banda, la portaveu de la plataforma per la construcció del refugi d'animals, Olga Marín, ha advertit que, tot i que la recollida de signatures augmenta, el problema segueix vigent.

Olga Marín

Hem triplicat la recollida de signatures. Però cal pensar que els gats i la problemàtica també es multipliquen.


La plataforma demana a l'Ajuntament que Sant Cugat sigui ciutat capdavantera en solucionar els problemes causats per les colònies de gats abandonats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

M'agrada molt aquest suport permanent que ERC està donant a la lluita animalista. Seguiu així!

Marc. Enviat el 1/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.