ICV reclama solucions econòmiques, ambientals i de mobilitat a l'equip de govern


  • Comparteix:

ICV-EUiA reclama solucions a l'equip de govern per afrontar les mancances en temes ambientals i de mobilitat. El grup ecosocialista, que ha criticat que només és publicitin les dades positives de la política municipal, s'ofereix per fer front al nou context de desacceleració econòmica.

El portaveu de la formació, Xavier Boix, s'ha felicitat per la futura cua de maniobres de l'estació de plaça de Catalunya dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que permetrà doblar la freqüència de pas dels trens per les estacions del municipi. Boix també ha destacat el proper inici de les obres de l'estació de Vulpalleres.

En aquest sentit, ICV-EUiA ha criticat el projecte del nou túnel ferroviari de Collserola que uniria Sant Cugat amb la línia d'Avinguda Tibidabo.

Xavier Boix

No hem de pensar en futures promeses de transport públic que es basen en un cost molt alt.


Boix ha ressaltat la importància de millorar la freqüència de pas dels autobusos urbans, la possibilitat d'instal·lar un tramvia a la zona i millorar el servei de taxi.

La presidenta de la formació, Assun Reyes, ha donat un toc d'atenció a l'equip de govern per només fer públiques les dades positives i amagar les negatives com que als districtes de les Planes i la Floresta la recollida selectiva no és pot fer amb normalitat.

Assun Reyes

És preocupant que es digui que s'ha millorat quan encara hi ha temes importants pendents.


ICV-EUiA ha ressaltat la preocupació de la formació per l'actual desacceleració econòmica i pel futur dels comptes públics de la ciutat. En aquest sentit, ha expressat el seu interès en col·laborar amb l'equip de govern per trobar solucions de futur per Sant Cugat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Al haver signat irresponsablement el pacte del creixement , que tan sols ha portat que problemes i creixement desbocat, sou absolutament complices de la situacio que ara, denuncieu..quina barra !!

Maribel. Enviat el 3/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.