Les JERC vesteixen l'alcalde de Ventafocs en una campanya contra l'oci nocturn de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han començat una campanya per denunciar la gestió de l'Ajuntament pel que fa a l'oci nocturn dedicat als joves de la ciutat. A la campanya, d'àmbit local, la branca juvenil republicana vesteixen l'alcalde de Ventafocs i la titulen amb l'eslògan 'Recoder, el jovent de Sant Cugat no som la Ventafocs', en al·lusió al fet que entitats locals no tenen permís per organitzar actes més tard de mitjanit.

Les JERC consideren que el consistori deixa de banda diferents iniciatives d'entitats de la ciutat, construint 'un model d'oci que redueix la vida dels joves a locals tancats'. La branca juvenil republicana demana que col·lectius del municipi tinguin permís per organitzar actes al carrer fins més tard de mitjanit.


Laia Carbó és portaveu de les JERC.

Laia Carbó

El fet que aparegui l'alcalde al cartell és irònic.


Les JERC reclamen també un 'compromís ferm i clar' del consistori amb la sala de concerts.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El retràs de la Sala de Concerts és una vergonya i ja veurem si la fan. És patètic que a Sant Cugat només es pugui sortir en plan pijo. Ben trobat això de la Ventafocs!

Marc. Enviat el 7/abr/08


A Sant Cugat ni en plan pijo em sembla, en 25 anys que hi porto vivint no he surtit de nit pel poble més que un parell de vegades, la vida nocturna a sant cugat "brilla por su ausencia".

Maikel. Enviat el 7/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.