Més de mil persones segueixen la presentació de la candidatura de Lluís Recoder


  • Comparteix:

El Teatre Auditori es va omplir a vessar

El Teatre Auditori es va omplir a vessar

Més de mil persones acompanyen Lluís Recoder en la seva presentació com a candidat per la federació nacionalista a les eleccions municipals. El candidat de CiU ha explicat que es marca l'objectiu d'aconseguir una àmplia majoria que li permeti completar el projecte de ciutat engegat durant l'última legislatura.

Més de mil persones s'han aplegat al Teatre Auditori per conèixer el projecte de futur que proposa la federació nacionalista. Lluís Recoder ha passat llista a les accions de govern que s'han començat en els últims 4 anys, com la vianantització del centre, la urbanització dels districtes o el pla d'equipaments esportius. Tot plegat, segons Recoder, ha nascut d'un pla ambiciós de ciutat, en un moment en què Sant Cugat necessitava una gran transformació:

Lluís Recoder

Calia fer un pas endavant per mantenir allò que la gent valora: la qualitat de vida


Tot i reconèixer els problemes que han pogut sorgir durant aquest canvi, Recoder ha assegurat que cap de les millores que s'han fet era prescindible. El candidat convergent ha afegit que el seu és l'únic projecte de ciutat íntegre, mentre la resta de partits només compten amb propostes parcials. Segons Lluís Recoder, el model de ciutat engegat per CiU l'any 87 és el que ha permès assolir la qualitat de vida de Sant Cugat:

Lluís Recoder

El model que ha seguit CiU ens ha diferenciat de les ciutats de l'entorn, i ara elles s'enmirallen en Sant Cugat


Recoder ha demanat un ampli suport per completar els projectes engegats els últims anys, i per abordar nous reptes per la ciutat, com el pla d'habitatge jove, millorar el transport públic amb la futura estació de Vullpalleres o l'ampliació del Parc Central amb la recuperació del turó de Can Matas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.