Àlvaro: 'L'objectiu del PSC és destruir CiU'


  • Comparteix:

'El projecte del PSC és destruir CiU per ser el que representa el PSOE a Andalusia'. Així s'ha expressat el periodista Francesc-Marc Àlvaro en una xerrada que ha fet aquest dijous al vespre a la seu de CDC. Àlvaro també ha definit el catalanisme com la capacitat de mantenir la pressió sobre les inèrcies uniformitzadores per mantenir la diferència i seguir sent 'l'anomalia política' d'Espanya.

El periodista ha dit que fins ara el PSC no ha fet el que ell defineix com a catalanisme i ha dit que l'objectiu dels socialistes és convertir la federació nacionalista en un partit 'marginal' com ho són els nacionalistes de Galícia, el País Valencià o les Balears.

Francesc-Marc Àlvaro

Si el PSC no destrueix CiU no pot ser igual que el PSOE d'Andalusia.



En la seva visió de l'actualitat, Àlvaro ha alertat també del cansament dels espanyols sobre els catalans. El periodista ha dit que els catalans fan la funció del 'jueu' dins de l'Estat espanyol i que això es veu en el dia a dia de la política. Exemples, ha dit, n'hi ha molts com l'OPA de Gas Natural sobre Endesa.

Àlvaro ha explicat que finalment Espanya 'ha descobert' que ha de crear una gran capital com París i s'està fent tot el necessari per fer pujar Madrid. Aquesta situació, afirma el periodista, comporta un perjudici clar per Barcelona i Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.