El cònsol equatorià a Barcelona es reuneix amb l'alcalde per millorar la relació entre les comunitats catalana i equatoriana


Temes relacionats

El cònsol d'Equador a Barcelona visita la comunitat equatoriana a la ciutat (25/feb/08)

Sant Cugat intensificarà la cooperació amb Equador i Bolivia ( 4/des/07)


  • Comparteix:

El cònsol equatorià a Barcelona, Freddy Arellano Ruiz, ha visitat la nostra ciutat. L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat de la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, han discutit amb Arellano com establir mecanismes per millorar la convivència i la relació entre les comunitats catalana i equatoriana de la ciutat.

Recoder i Arellano van parlar d'establir mecanismes d'enllaç per coordinar accions a favor de millorar la convivència entre santcugatencs i equatorians. A més, també van intentar establir ajudes per millorar les relacions entre ambdues comunitats.

No és el primer cop que Freddy Arellano visita la nostra ciutat. Fa un mes i mig el cònsol equatorià a Barcelona va participar en una conferència organitzada pel PSC.

La comunitat equatoriana és la més nombrosa a Sant Cugat, amb gairebé 1.300 persones,després dels ciutadans amb nacionalitat espanyola. Els immigrants que arriben a la ciutat provenen majoritàriament d'Equador i Bolívia. Sant Cugat coopera amb diversos projectes al Mediterrani i Sud-amèrica als quals destina l'1% del seu pressupost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.