La Unió d'Independents de Sant Cugat estudia aliar-se amb la plataforma de Pere Esteve


  • Comparteix:

Pere Esteve

Pere Esteve

La Unió d'Independents de Sant Cugat (UNIS) està estudiant la possibilitat d'establir alguna mena de lligam o col·laboració amb la plataforma 'Catalunya 2003' de Pere Esteve. Esteve, que va abandonar Convergència Democràtica el passat setembre, busca aliances amb partits polítics i entitats que vulguin integrar-se a la seva plataforma per presentar-se a les eleccions autonòmiques.

L'exeurodiputat s'entrevistarà el proper dia 23 amb el portaveu d'UNIS, Miquel Quintana, per mirar de lligar futurs acords. Segons Quintana, la voluntat és integrar-se en aquesta plataforma formada per partits independents i presentar-se conjuntament a les eleccions al Parlament:

Miquel Quintana

És possible que membres d'UNIS puguin formar part d'una futura candidatura al Parlament de Catalunya


Pere Esteve va formar la plataforma 'Catalunya 2003' el passat novembre després d'abandonar CDC i també deixar la presidència de la Fundació Trias Fargas. Miquel Quintana creu que l'adhesió a la plataforma permetria a UNIS tenir un representant al Parlament:

Miquel Quintana

Pot ser important que ciutadans de Sant Cugat d'un partit independent estiguin al Parlament


Des de la seva retirada de Convergència, Esteve ha mantingut reunions amb partits polítics i entitats d'arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.