ERC critica el model d'ajudes internacionals de l'Ajuntament i l'acusa de deixadesa


  • Comparteix:

ERC critica el model de cooperació internacional que segueix l'Ajuntament i l'acusa de manca de criteris clars. Els republicans reivindiquen un plantejament transformador en aquesta matèria i l'abandonament d'actuacions assistencials que actualment segueix la regidoria. ERC també acusa el consistori d'ocultar informació a l'oposició en no informar de la contractació d'una empresa externa per traçar un pla d'actuació en aquest àmbit.

El grup republicà va presentar al ple municipal de gener una moció instant l'equip de govern a obrir un debat al voltant del model a seguir en matèria de cooperació internacional. Ara denuncien que la discussió no ha existit i que el govern local no té una línia clara d'actuació.

El regidor republicà Toni Ramon explica quina és la situació actual en matèria d'ajuda al desenvolupament.

Toni Ramon

No coneixem la línea que segueix l'Ajuntament. No s'ha de fer caritat, calen tranformacions estructurals.


ERC, que en l'anterior mandat s'ocupava de la regidoria de cooperació, lamenta la manca de debat amb les entitats locals que ja treballen en aquest àmbit i que l'Ajuntament hagi optat per encarregar un estudi extern per determinar la línia a seguir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.