L'alcalde Recoder dubta que el Ministeri de Foment tingui la intenció de fer l'estació del TGV


  • Comparteix:

L'alcalde ha parlat del TGV en un esmorzar de Nadal amb periodistes

L'alcalde ha parlat del TGV en un esmorzar de Nadal amb periodistes

L'alcalde posa en dubte que el Ministeri de Foment, veritablement, tingui la intenció de construir una estació per passatgers del TGV al Vallés. Lluís Recoder creu que a la comarca li ha faltat unitat per fer sentir una sola veu a Madrid i que això li ha fet restar força per pressionar Foment.

Tot i les declaracions del Ministeri de Foment que -per activa i per passiva- ha reiterat que les intencions segueixen sent les mateixes i que el Vallés tindrà estació del TGV per passatgers, avui, l'alcalde, ha mostrat la seva incredulitat davant les veritables intencions del govern espanyol. Segons Lluís Recoder les paraules no s'avenen amb els fets.

Lluís Recoder

No m'acabo de creure que el Ministeri faci l'estació perquè les paraules no es corresponen amb els fets


Gran part de la culpa, ha afegit l'alcalde, és de la manca d'unitat que hi ha a la comarca. Lluís Recoder creu que, en aquest sentit, els alcaldes han jugat més per interessos particulars que generals. Sobre la proposta feta per Terrassa de reobrir la demanda de tenir comarca pròpia, Recoder creu que la divisió en dos, no afavoriria Sant Cugat:

Lluís Recoder

Sant Cugat tindria dificultats d'adscripció si es divideix la comarca


Recoder ha remarcat que el més important és que el Vallés, sigui a Sant Cugat o a Barberà, tingui estació del TGV per passatgers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.