Sorpresa i preocupació dels partits pel canvi d'actitud del PP amb Torre Negra


Temes relacionats

El PP trenca el consens històric per a la protecció de Torre Negra (16/jun/08)


  • Comparteix:

Sorpresa i preocupació dels partits arran del canvi de posició del PP en la defensa de Torre Negra. La resta de formacions amb representació al consistori 'no entenen els motius' que han portat als populars a trencar la unanimitat en el tema i acusen la seva portaveu, Berta Rodríguez, de no cuidar les formes i de buscar excuses per justificar aquest canvi.

La decisió del PP d'abstenir-se en la votació per denegar el Pla d'Actuació Urbanística (PAU) de Núñez i Navarro que es va haver de tramitar per sentència judicial ha provocat incredulitat i preocupació en el si dels partits.

Des de CiU, el seu portaveu, Joan Recasens, ha anunciat que seguiran treballant per buscar la unitat i ha acusat el PP de buscar excuses.


Joan Recasens

Continuarem buscant la unitat que ens semblava que era l'opció de tots.



De la seva banda, el portaveu socialista, Salvador Gausa, ha manifestat la seva preocupació pel canvi d'escenari que suposa aquesta decisió.


Salvador Gausa

Ara hi ha un nou escenari que és preocupant per la ciutat.



El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha anat més enllà i ha criticat les formes del PP i de la seva portaveu, Berta Rodríguez.


Xavier Boix

Si et vols desmarcar, no costa dir-ho abans i això és una 'marrolleria' més de la senyora Rodríguez.



Des d'ERC, el seu portaveu, Raül Grangé, ha volgut recordar als populars que com a partit 'han de defensar els interessos generals i no els particulars'.


Raül Grangé

Si algú se sent maltractat, pot acudir als tribunals però s'ha de recordar al PP que el seu treball ha de ser pels interessos generals.



Després d'aquestes acusacions, Rodríguez ha volgut justificar la seva decisió. Són declaracions a la tertúlia 'El gall del Monestir'.


Berta Rodríguez

Mirem per l'interès general, volem saber el cost que ens suposarà que Torre Negra estigui preservada.



En aquest sentit, la portaveu popular ha acusat el consistori de no haver sabut trobar el consens amb els propietaris per solucionar el conflicte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.