La Candidatura Catalanista i de Progrés presentarà una proposta de delegació de competències a l'EMD de Valldoreix


Temes relacionats

CiU demana a Montserrat Turu que compleixi el pacte de govern a l'EMD i signi el decret de delegació de competències (14/mai/08)

Turu admet que no ha signat el decret de competències perquè aquesta qüestió no apareix en el pacte (15/mai/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Govern de l'EMD

Imatge d'arxiu del Govern de l'EMD

La Candidatura Catalanista i de Progrés a l'EMD de Valldoreix s'ha compromès a presentar una proposta en els propers 15 dies per resoldre els problemes de delegació de competències en el govern local. Després de reunir-se amb CiU-Actuem, la candidatura ha accedit a reestructurar el funcionament de l'equip de govern de l'EMD per permetre als vocals desenvolupar les seves tasques amb més autonomia de gestió.

La setmana passada CiU-Actuem va acusar la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, de no complir el pacte de Govern de l'ens local en no delegar les competències pertinents als vocals. La Candidatura Catalanista i de Progrés, de la qual forma part Turu, admet que la presidenta no ha signat el decret de competències, però considera que no ha incomplert el pacte ja que aquesta qüestió no hi apareix.

Aquestes diferències d'interpretació van portar a totes les formacions a reunir-se aquest dimarts al vespre. Després de moltes hores de reunió, la Candidatura Catalanista i de Progrés de Valldoreix va prendre el compromís de presentar una proposta de delegació abans que hagin passat 15 dies.

Escoltem el vocal de la Candidatura Catalanista i de Progrés, Joan Gaya.


Joan Gaya

Farem una proposta per restructurar el funcionament del govern en positiu.



Segons CiU-Actuem, és necessària una delegació de signatura perquè el pacte es compleixi. La vocal convergent, Àngels Solé, ha destacat la voluntat de cooperació de tots els partits i ha assegurat que esperaran la proposta de la candidatura per valorar-la.

Àngels Solé

Ells faran una proposta de delegació i veurem com és i la valorarem, si pot ser, abans de la junta de veïns de dijous de la setmana vinent.


L'EMD de Valldoreix celebra la seva propera junta de veïns el dijous de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.