El sector Carretero aposta perquè ERC potenciï l'eix nacional per dotar l'eix social de contingut


  • Comparteix:

'ERC ha de tenir un eix nacional fort, per poder fer les polítiques públiques que els ciutadans necessiten'. Així ha presentat la candidata a la secretaria general d'ERC, Rut Carandell, a Sant Cugat el projecte de la candidatura encapçalada per Joan Carretero, Reagrupament.cat que ha rebut el suport de l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre.

Carandell considera que ERC 'ha de prioritzar l'eix nacional en les polítiques de pactes per tal de dotar de contingut l'eix social'. La candidata a la secretaria general de la corrent interna d'ERC Reagrupament.cat ha presentat la seva proposta com 'l'única renovadora que es presenta'. Carandell considera que és 'renovadora' per l'organització del partit i 'estratègica' per canviar l'orientació de la formació i 'per retornar als electors que hem perdut' que ha xifrat en 350.000 en els últims tres anys.

Per aconseguir-ho, Carandell considera que han d'apostar fort per l'eix nacional de la formació.

Rut Carandell

Hem de prioritzar l'eix nacional en les polítiques de pactes per tal de dotar de contingut l'eix social.


Una trentena de militants han assistit a la presentació de Reagrupament.cat aquest dijous al vespre a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.