Les JERC i la CUP signen una manifest de suport a Franki


  • Comparteix:

Concentració a favor de Franki a Sant Cugat

Concentració a favor de Franki a Sant Cugat

Les JERC i la CUP formen part de la trentena d'associacions signants d'un manifest de suport a Franki, el terrassenc empresonat per ultratge a la bandera espanyola. Aquestes entitats denuncien que en el judici a l'acusat es van vulnerar drets fonamentals i responsabilitzen la Generalitat i l'Ajuntament de Terrassa d'aquest cas.

Els signants asseguren que el cas de Franki no és un fet aïllat sinó que s'engloba en una campanya més amplia de la justícia. En aquest sentit, les entitats posen com a exemple les sentències amb multes i embargaments als acusats de cremar fotos de la monarquia espanyola.

Escoltem la lectura d'una part del manifest.

Lectura del manifest

Els fets ens fan ser desconfiats amb el poder polític.


Els signants del manifest ha convocat una concentració de protesta davant de l'Ajuntament de Terrasa per dijous de la setmana vinent.

Franki compleix una pena de més de dos anys pels delictes d'ultratge a les banderes, desordres públics i atemptat contra l'autoritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.