El PSC considera imprescindible que la futura estació vallesana del TGV s'ubiqui a Sant Cugat


  • Comparteix:

El portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez, lamenta que el pacte local de CiU amb el PP no serveixi per assegurar l'estació del TGV per a Sant Cugat

El portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez, lamenta que el pacte local de CiU amb el PP no serveixi per assegurar l'estació del TGV per a Sant Cugat

El PSC considera imprescindible que la futura estació del TGV al Vallès s'ubiqui a Sant Cugat i reclama un pacte de ciutat per no perdre aquesta oportunitat. Segons els socialistes, l'alcalde ha demostrat una manca de projecte de futur amb les recents declaracions sobre la posició del Ministeri de Foment en aquest tema.

El grup municipal socialista creu que la futura estació del TGV suposaria un important impuls econòmic per Sant Cugat, i permetria completar el desenvolupament de la ciutat de forma equilibrada. Per això, els socialistes demanen que aquesta qüestió s'abordi des d'un ampli consens amb la ciutat.

Segons el portaveu socialista, Jordi Menéndez, les declaracions de l'alcalde posen de manifest que el pacte de govern amb el Partit Popular no està servint per aconseguir millores per la ciutat:

Jordi Menéndez

Aquest hauria de ser un tema objecte d'un gran pacte de ciutat que el senyor Recoder no ha volgut fer


Els socialistes reclamen que l'estació s'ubiqui a Sant Cugat, i es mostren en desacord amb l'alcalde quan diu que es conformaria amb què el TGV s'aturi al Vallès. Segons Jordi Menéndez, tenir l'estació és una gran oportunitat, que compensaria l'impacte del pas del TGV pel terme municipal:

Jordi Menéndez

Si les vies d'ampla europeu han de passar pel nostre municipi que sigui amb el benefici d'una estació


Menéndez ha afegit que Sant Cugat és un centre neuràlgic per la comarca, i cal un bon posicionament de la ciutat davant les institucions metropolitanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.