Els polítics fan balanç del 2002 i formulen els seus desitjos de cara l'any vinent


  • Comparteix:

L'últim dia de l'any, és moment de fer balanços i de mirar el 2003 amb bons propòsits a la butxaca. Des de Ràdio Sant Cugat hem volgut sondejar la totalitat de les forces polítiques per fer una valoració de què ha donat de si aquest any que tot just deixem i que s'espera pel vinent.

L'alcalde Lluís Recoder, en nom de Convergència i Unió, creu que el 2002 ha estat un any decisiu per finalitzar projectes de ciutat engegats a l'inici de la legislatura i començar-ne d'altres que permetran a la ciutat fer un salt endavant en equipaments i serveis.

Lluís Recoder

El 2002 ha estat molt un any molt actiu imolt positiu per la ciutat


Des del Partit Popular s'ha destacat la seva contribució a fer possible aquests projectes de ciutat. La seva presidenta, Berta Rodríguez, creu que els populars han ajudat a fer millorar la qualitat de vida dels santcugatencs.

Berta Rodríguez

Pel 2003 volem un Sant Cugat amb més qualitat de vida i més seguretat


Menys triomfalistes han estat les valoracions dels partits d'esquerra. L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, ha formulat dos desitjos pel 2003: que s'acabin les obres iniciades; i que l'any vinent sigui, diu, 'l'any del canvi':

Jordi Menéndez

El meu desig és que els ciutadans de Sant Cugat optin per un govern renovat i amb noves idees


Per part d'Iniciativa per Catalunya Verds, el seu alcaldable, Xavier Boix, creu que l'any que deixem enrere també deixa una oportunitat única d'aplicar polítiques d'autèntica participació.

Xavier Boix

Espero que l'any vinent sigui l'any del canvi polític a l'Ajuntament


Eduard Pomar, per part d'Esquerra Republicana, creu que la política de l'equip de govern s'ha caracteritzat per actuar de cara a la galeria i no afrontar. Assegura els problemes reals dels ciutadans com la manca d'habitatge públic:

Eduard Pomar

Som optimistes amb el 2003 perquè els santcugatencs valoraran la feina feta per ERC


Des de Ràdio Sant Cugat esperem que el 2003 porti prou forces a tots els candidats per encarar la recta final que queda d'aquí a les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.