ERC de Sant Cugat tanca files amb la victòria de Puigcercós tot i la victòria d'Ernest Benach a la seva demarcació


Temes relacionats

Un centenar de militants d'ERC de Sant Cugat decideixen avui el president i el secretari general ( 7/jun/08)


  • Comparteix:

La candidatura d'Ernest Benach a la presidència d'ERC ha estat la vencedora a la demarcació de Terrassa, on han votat els militants de Sant Cugat . D'aquesta manera, no hi ha coincidència entre aquest resultat i el global del territori, on ha vençut la candidatura de Joan Puigcercós. De totes maneres, la direcció d'ERC a Sant Cugat tanca files amb el que ja és el nou president del partit.

Ernest Benach, d'ERC Futur, ha guanyat les eleccions a la presidència a la demarcació de Terrassa amb 92 vots. Joan Puigcercós, de Gent d'Esquerra, ha quedat en segon lloc amb 79 vots, seguit molt de prop per Joan Carretero, de Reagrupament.cat, amb 72. En quarta posició ha quedat Jaume Renyer, d'Esquerra Independentista, amb 15 vots.

On sí que hi ha hagut coincidència amb el resultat general ha estat en l'elecció del secretari general del partit. Joan Ridao, de Gent d'Esquerra, s'ha imposat amb 99 vots. Rafel Niubó, d'Esquerra Futur, ha quedat en segona posició amb 70 vots. Rut Carandell, de Reagrupament.cat, amb 54 i Uriel Bertran, d'Esquerra Independentista, amb 35, han quedat en tercer i quart lloc respectivament.

Amb tot, el president d'ERC a Sant Cugat, Andreu Freixas, diu que ja s'ha tancat el debat sobre qui havia d'ocupar els càrrecs de president i secretari general del partit.

Andreu Freixas

Ja queda resolta la situació sobre els nom que havien d'ocupar els càrrecs de president i de secretari general.



La militància d'ERC decidirà aquest cap de setmana la nova executiva del partit en un congrés. En aquest espai, també s'haurà de votar la ponència estratègica de la formació per als propers quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.