Les branques juvenils dels partits demanen més implicació i diàleg a la regidora de Joventut


  • Comparteix:

Els representants juvenils en una tertúlia l'any passat

Els representants juvenils en una tertúlia l'any passat

Les seccions juvenils dels partits amb representació al consistori demanen més 'diàleg' i 'implicació' de la regidora de Joventut, Esther Salat, en la seva tasca. La sala de concerts, el pla de joventut i l'oci nocturn són les principals demandes dels joves santcugatencs per a la resta de mandat.

La valoració més positiva d'aquest primer any després de les eleccions municipals ha arribat de la branca juvenil de CDC, la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), que ha qualificat amb un notable la gestió de l'equip de govern. Àlex Calmó n'és el portaveu. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Àlex Calmó

La valoració que fem és positiva. Ho puntuaríem amb un set perquè falten coses per fer però s'estan fent d'altres.


Des de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), branca juvenil del PSC, la seva portaveu Elena Vila ha estat més crítica amb el govern municipal i ha acusat la regidora de Joventut, Esther Salat, de manca de diàleg amb les seccions juvenils dels partits.

Elena Vila

Encara estem esperant que la regidora de Joventut es presenti i ens convoqui per informar-nos del que es vol fer.


De la seva banda, les Joventuts d'Esquerra Verda, branca juvenil d'ICV, han aprovat pels pèls l'acció de govern. El seu portaveu, Ramon Gutiérrez, ha demanat més implicació per part de Salat.

Ramon Gutiérrez

No s'han marcat unes estratègies clares i ens preocupa. Estem intentant que la regidora s'hi impliqui més.


D'altra banda, el portaveu de les Noves Generacions (NNGG) del PP, Joan Rafael Paulo, ha denunciat l'absència de polítiques de joventut.

Joan Rafael Paulo

Realment CiU no fa res i reclamem unes veritables polítiques de joventut que no es facin només durant la campanya electoral.


Des de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), la seva portaveu, Laia Carbó, ha destacat que des que hi ha majoria absoluta de CiU moltes de les polítiques de Joventut que es van plantejar en l'anterior mandat amb ERC al govern s'han aturat.

Laia Carbó

No els podem aprovar perquè la feina que han fet no és la que creiem necessària per la ciutat.


Totes les formacions han coincidit a destacar la sala de concerts i l'oci nocturn per als joves com a elements primordials per a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.