El PSC demanarà que els propers pressupostos incorporin la despesa per districtes


  • Comparteix:

El PSC vol que els pressupostos del 2009 facin una referència clara i explícita a la despesa per districtes. La formació presentarà una moció al ple de dilluns de la setmana entrant per conèixer també quines seran les inversions que es dedicaran als districtes enguany.

El PSC vol que els districtes tinguin un major pes i protagonisme en el funcionament de la ciutat. Per aquest motiu, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, explica què demanaran al ple de la setmana vinent.

Ferran Villaseñor

No sabem quina és la inversió que es fa als districtes. Demanem que els pressupostos del 2009 facilitin aquesta informació.


La formació demana també que abans de dos mesos els representants del consell de districtes puguin conèixer quina serà la inversió per aquest 2008.

D'altra banda, el PSC de Sant Cugat organitza aquest dissabte a les vuit de la tarda a la plaça Barcelona la Festa de la Primavera. En aquest acte, es presentaran els nous militants i es lliurara el pin de plata a les sis persones que fa 25 anys que militen a la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.