El PSC de Sant Cugat commemora els seus 30 anys amb un homenatge a Juan Carrasco


  • Comparteix:

Unes 70 persones han participat, aquest dissabte, a la Festa de la Primavera del PSC de Sant Cugat, que s'ha celebrat a la plaça Barcelona. Aquest any, la celebració tenia un doble objectiu; fer un reconeixement als militants que porten ja 25 anys a l'agrupació i commemorar el 30è aniversari de la seva creació, amb un homenatge especial a un dels seus fundadors, Juan Carrasco.

Com ja és habitual, el PSC de Sant Cugat ha volgut reconèixer de manera especial aquells militants que porten ja 25 anys a l'agrupació, als quals han lliurat un pin de plata.

Aquest any però, la celebració ha pres un caire especial, amb la commemoració dels 30 anys de la creació de l'agrupació local. Ho explica el primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Aprofitant el 30è aniversari de la constitució del PSC, volíem celebrar la constitució de l'agruació a Sant Cugat. Avui encara tenim moltes d'aquestes persones i era un bon moment per fer-los un reconeixement


Entre aquests fundadors, els socialistes de Sant Cugat han destacat la feina de gent com Glòria Canalda, Àngel Casas, i de manera molt especial, Juan Carrasco. Escoltem Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Juan Carrasco ha estat durant molts anys president del CCM, va ser regidor i una persona que ha col·laborat molt en la integració de la gent vinguda d'arreu d'Espanya


Actualment el PSC de Sant Cugat té prop de 200 militants, i aposta sobretot per les polítiques socials i per continuar exercint la feina d'oposició, en un moment que qualifiquen de 'complicat' per la majoria absoluta de CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.