El PSC critica que Joan Laporta sigui el pregoner de la Festa Major


Temes relacionats

El president del Barça, pregoner d'una Festa Major amb més de 200 activitats (11/jun/08)


  • Comparteix:

El president del F.C. Barcelona, Joan Laporta

El president del F.C. Barcelona, Joan Laporta

El PSC considera que 'no és oportú ni convenient' que Joan Laporta faci de pregoner en la Festa Major d'enguany. El portaveu local, Salvador Gausa, assegura que la situació del Barça hauria d'haver desaconsellat aquesta elecció. L'alcalde, Lluís Recoder, ha respost que la decisió es va prendre abans de la moció de censura i ha dit que qualsevol ciutat se sentiria orgullosa de comptar amb el president de l'entitat més gran del país entre la ciutadania.

Durant el torn de precs i preguntes del ple municipal d'aquest dilluns, el portaveu socialista ha demanat a l'alcalde que canviï el sistema d'elecció del pregoner perquè no es torni a produir una situació que, segons Salvador Gausa, incomoda molts santcugatencs.

Escoltem Gausa.

Salvador Gausa

Haver escollit el senyor Laporta com a pregoner quan hi ha obert un procés conflictiu al Barça és una decisió no oportuna ni convenient.


L'alcalde ha restat importància a la qüestió i ha assegurat que l'elecció de Laporta com a pregoner no té res a veure amb la situació del club blaugrana. Lluís Recoder ha justificat la decisió a partir de la importància del personatge.

Lluís Recoder

Que jo recordi, Sant Cugat no ha tingut mai entre els seus ciutadans el president de l'entitat més important del país, i no sé per quant de temps ho serà. És lògic que ho aprofitem.


Lluís Recoder també ha dit que no considera convenient canviar el sistema d'elecció del pregoner, ja que és el mateix, assegura, que el de la majoria de ciutats del país.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El PSC deu voler que faci el pregó una persona tan propera a la ciutat com una escriptora de Madrid com va passar a Barcelona

Joan. Enviat el 19/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.