Neix el grup territorial del PSC a Valldoreix


  • Comparteix:

El PSC ha constituït un grup territorial a Valldoreix per 'apropar el territori als ciutadans'. El coordinador del nou grup, que treballarà amb la candidatura de Progrés i Catalanista de l'EMD, serà Àlex Santigosa. El grup territorial s'ha presentat en societat aquest dijous a Valldoreix, on el primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, ha denunciat 'una campanya de desprestigi' cap a la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu.

El nou grup territorial del PSC a Valldoreix seguirà amb la línia del grup socialista a Sant Cugat de descentralitzar el territori. Per aconseguir 'acostar els ciutadans a Valldoreix', el grup vol fer un diagnosi sobre el terreny i a partir d'aquí generar projectes que millorin les prestacions i capacitat de gestió del territori.

Durant la presentació del grup en societat, els socialistes han denunciat que l'EMD està rebent pressions i que 'hi ha una campanya de desprestigi contra la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu', malgrat que no han concretat quins mitjans l'estan duent a terme.

Escoltem el primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

S'han generat bastantes notícies al respecte. Hi ha una campanya de desprestigi contra Montserrat Turu, i per tant, contra nosaltres. S'estan traient frases fora de context.



El coordinador del nou grup, Àlex Santigosa, ha explicat l'objectiu del nou grup territorial.

Àlex Santigosa

Hem de fer un diagnosi de com està Valldoreix en aquests moments que ens permeti plantejar activitats i propostes de treball.







Santigosa, que ha animat els valldoreixencs a participar amb el nou grup, estarà en contacte amb el vocal de Serveis Generals i Participació Ciutadana de l'EMD, Joan Gaya, per crear una 'estructura de relació orgànica' que millori el funcionament de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.