El PP local considera que la reelecció de Rajoy reafirma l'ideari del partit


  • Comparteix:

La secció local del PP tanca files amb l'elecció de Mariano Rajoy com a president del partit. Segons la presidenta del grup municipal, Berta Rodríguez, la nova cúpula 'reafirma' i 'ratifica' els valors de la formació en un únic discurs i deixa enrere les discrepàncies internes. A més, Rodríguez considera que la nova executiva atorga un lloc de pes als militants catalans.

El Partit Popular ha celebrat aquest cap de setmana a València el seu setzè Congrés, on ha participat Berta Rodríguez com a única compromissària de la secció local. Rodríguez ha estat acompanyada per quatre militants santcugatencs més.

La presidenta local explica què permetrà aquest canvi d'executiva.

Berta Rodríguez

Mantenir i renovar el partir amb un objectiu: guanyar les eleccions generals. El Partit Popular ha de mantenir els seus principis fonamentals.


Per a Rodríguez, es tracta d'una executiva 'il·lusionada' que deixa enrere les diferències internes i reafirma els valors de la formació. Tot i així, la popular discrepa que es tracti d'un canvi cap el centre del partit.

Berta Rodríguez

Com va dir Aznar i Rajoy no hem d'anar a buscar el centre, perquè el Partit Popular és el centre. Hem de continuar fent polítiques de proximitat.


La portaveu local considera que Rajoy compta amb el suport de tota la militància i també del president honorífic José María Aznar. Rajoy ha estat elegit per al càrrec amb gairebé el 85% dels vots dels compromissaris i més de 400 vots en blanc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.