ERC demana que Sant Cugat s'adhereixi a la campanya 'Catalunya lliure de bosses de plàstic'


  • Comparteix:

ERC vol que es redueixi el consum de bosses de plàtic

ERC vol que es redueixi el consum de bosses de plàtic

ERC demanarà al consistori que s'adhereixi a la campanya 'Catalunya lliure de bosses de plàstic'. La iniciativa, que ja ha rebut el suport de 24 Ajuntaments i Consells Comarcals, proposa bonificar els comerços locals que facin actuacions per reduir el consum de bosses d'un sòl ús.

La campanya, que és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i Consum Responsable, proposa bonificar a través de les Ordenances Fiscals als comerços locals que desenvolupin actuacions per a reduir de forma efectiva el nombre de bosses d'un sòl ús. A més també proposa regular la distribució de bosses dins el reglament del mercat municipal i la creació d'una xarxa de comerços respectuosos amb el medi ambient.

Escoltem el regidor republicà Toni Ramon.

Toni Ramon

Volem que l'Ajuntament se sumi a aquesta campanya per reduir el consum de les bosses de plàstic.


D'aquesta manera els republicans demanaran al proper ple municipal que Sant Cugat doni suport a la Generalitat en la campanya per regular el consum 'indiscriminat i gratuït' de la bossa de plàstic. En la moció s'insta a aplicar un impost ecològic de 20 cèntims d'euro a aquestes bosses a partir de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.