Joan Puigcercós: 'ERC ha de ser el despertador de Catalunya'


  • Comparteix:

Joan Puigcercós considera que 'ERC ha de ser el despertador de Catalunya' ja que al país li cal 'reaccionar' i tenir 'més poder per decidir'. Puigcercós ha fet aquestes declaracions durant un sopar celebrat a Valldoreix en la seva primera visita a una ciutat al capdavant del partit. El president de la formació també ha assegurat que ERC és un partit 'honest i de fiar', en resposta a unes declaracions de Lluís Recoder en què assegura que no es 'refia d'ERC'.

Joan Puigcercós assegura que Sant Cugat és una ciutat 'simbòlica' per ERC i 'molt important'. Segons el president de la formació, la delegació local està fent una oposició constructiva i s'ha posicionat com a alternativa a l'actual equip de govern. A més, Puigcercós considera que ERC de Sant Cugat s'encarrega que el model urbanístic de la ciutat estigui al servei de la ciutadania i no dels interessos.

Durant el sopar, Puigcercós ha respost així les declaracions de Recoder publicades en el diari Avui en què assegura que 'no es refia d'ERC'.

Joan Puigcercós

Crec que Recoder sap que ERC és un partit de fiar i de casa i ell ho ha pogut constatar. No ha estat encertat o potser no és el que volia dir.




El president d'ERC de Sant Cugat, Andreu Freixas, considera que el lideratge de Puigcercós és bo per la formació i enforteix el partit.

Andreu Freixas

És fruit d'un procés de debat i de contrast d'idees i és bo pel partit.



Puigcercós ha visitat Sant Cugat durant un sopar organitzat per la delegació local al Casalet del Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.