Les JERC denuncien els joves implicats en els incidents de Barraques


Temes relacionats

L'AJSC denuncia 'abusos policials' a Barraques i condemna els atacs a les JERC i la JSC ( 4/jul/08)

La JSC reclama un canvi de model de gestió de les Barraques de Festa Major ( 1/jul/08)


  • Comparteix:

Les JERC de Sant Cugat han presentat una denúncia contra els joves detinguts pels incidents que van tenir lloc a les Barraques de la Festa Major d'enguany. Les barraques de les joventuts republicanes i les del PSC van patir actes vandàlics protagonitzats per un grup de joves dels quals cinc van ser detinguts. Les joventuts socialistes i l'Ajuntament també han denunciat als detinguts. L'organització juvenil considera que cal pensar canvis en properes edicions de les Barraques per impedir incidents d'aquesta mena.

La branca juvenil d'ERC lamenta que actes vandàlics enfosqueixin les activitats de les Barraques i eclipsin el protagonisme d'un espai d'expressió popular i juvenil amb una gran quantitat de feina al darrera.

El secretari d'Organització de JERC Sant Cugat, Bernat Picornell, explica els motius que els ha portat a denunciar els detinguts.

Bernat Picornell

Esperem que serveixi de punt d'inflexió i que no es repeteixin incidents els propers anys.


Les JERC agraeixen el suport rebut de diferents col·lectius de Sant Cugat com de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat i les Joventuts Socialistes i se solidaritzen amb tots aquells que van patir actes semblants als de l'organització en les seves barraques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.