ERC denuncia que UDC domina ideològicament el govern municipal


Temes relacionats

ERC insta l'alcalde a fer onejar la senyera en solitari durant la Festa Major (24/jun/08)


  • Comparteix:

Convergència i Unió (CiU) està cada vegada més dominada ideològicament per Unió. Ho afirma Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) després del primer any de majoria absoluta de CiU a l'Ajuntament. Segons els republicans, els quatre regidors d'Unió s'han imposat als 10 de Convergència en temes com la concepció de la família, el model educatiu i la consciència nacional.

En el balanç que ERC fa del primer any de mandat de CiU, destaca el 'gir ideològic' del partit, una deriva que segons els republicans ha dut la federació a prendre postures cada cop més tradicionalistes i espanyolistes.

Escoltem el portaveu d'ERC a Sant Cugat, Raül Grangé.

Raül Grangé

Incomprensiblement, el grup més petit està marcant el perfil ideològic d'aquest equip de govern. Les concepcions socials, familiars i nacionals d'UDC dominen.


Un dels exemples que posen els republicans d'aquest domini d'Unió es va poder veure durant la Festa Major, quan l'Ajuntament només va hissar la bandera de la ciutat per no haver de decidir si hissar la catalana en solitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.