El butlletí mensual 'Info Valldoreix' no ha sortit al juny per divergències en el govern local


Temes relacionats

La publicació 'Info Valldoreix' estarà regulada per una comissió de vocals de l'EMD (24/jul/07)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El butlletí informatiu mensual 'Info Valldoreix' no ha vist la llum aquest mes per diferències entre la Candidatura de Progrés i Catalanista i CiU-Actuem. La vocal d'ERC a Valldoreix i membre de la candidatura, Teresa Veciana, ha explicat que el motiu del desacord és una notícia de la portada que la candidatura considerava important pel territori i que CiU-Actuem no volia que sortís a la primera pàgina.

La vocal d'ERC i membre de la candidatura considera que hi ha hagut 'censura' per part del grup CiU-Actuem en no deixar que un titular aparegués a peu de pàgina de la portada. Segons explica la vocal a la publicació d'ERC 'La veu de Sant Cugat' el titular deia: 'L'EMD de Valldoreix lidera les entitats locals descentralitzades de Catalunya'.

Escoltem la vocal d'ERC a Valldoreix i membre de la candidatura, Teresa Veciana.

Teresa Veciana

CiU-Actuem no considerava oportú que sortís en portada i nosaltres no consideràvem oportú retirar-la, així que no ha sortit.


Segons diu Veciana a 'La veu de Sant Cugat', CiU-Actuem està 'entestada' a desprestigiar la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu. La vocal d'ERC ha afegit que el que ella anomena 'mitjans oficials de CiU a Sant Cugat' ajuden en aquest desprestigi. En declaracions a Cugat.cat, Veciana ha precisat que es refereix a la premsa de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Senyora ;dir mitjes veritats és una forma de mentir.Expliqui perquè no va acceptar la portada l\'altre part del component del govern i si en el seu dia s\'havia informat de les gestions amb l\'agrupació d\'EMD.La feina de govern és col.legiada i TOTS deuen sentir-se integrats i no adjudicar-se uns quants als objectius aconsseguits per fer -se publicitat

Narcís Clavell. Enviat el 9/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.