CiU-Actuem nega haver censurat el butlletí de Valldoreix i diu que no s'ha publicat per culpa de Turu


Temes relacionats

El butlletí mensual 'Info Valldoreix' no ha sortit al juny per divergències en el govern local ( 9/jul/08)

Montserrat Turu encapçalarà les EMD catalanes davant de la Generalitat (24/mai/08)


  • Comparteix:

Àngels Solé, en imatge d'arxiu

Àngels Solé, en imatge d'arxiu

CiU-Actuem nega haver censurat una notícia al butlletí informatiu 'Info Valldoreix' i atribueix la seva no-publicació a una decisió de la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu. El grup nacionalista denuncia no haver estat informat de la reunió d'entitats locals descentralitzades que tractava la notícia en qüestió, tot i ser socis del govern valldoreixenc.

Segons CiU-Actuem, els seus vocals no van considerar apropiat que en portada aparegués la reunió d'entitats locals descentralitzades organitzada per la presidenta Turu per dos motius. El primer és que hi havia altres temes més adients per encapçalar la portada com, per exemple, l'estrena del Punt de Lectura a Valldoreix. El segon és que els membres de CiU-Actuem no van ser informats prèviament de l'acte que tractava la notícia, tot i formar equip de govern amb el grup que encapçala Turu.

Malgrat aquestes divergències, CiU-Actuem nega haver vetat la publicació del butlletí. La vocal del grup Àngels Solé atribueix aquesta decisió a Turu.

Àngels Solé

No ens semblava bé que la notícia sortís en portada, però va ser Turu qui va decidir que no es publiqués el butlletí.


La reunió de les entitats locals descentralitzades que tractava la notícia va tenir lloc al maig, al monestir de les Avellanes, a la Noguera.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La Sra. Solé, com ja va sent habitual en els seus discursos, menteix. El butlletí no ha sortit perquè, fruit del Pacte de Govern que hi ha a Valldoreix, es va decidir que els continguts dels "Info Valldoreix" serien consensuats per tots els membres del govern. Davant de la manca d'acord en aquest sentit, el Pacte de Govenr diu que es deixin sobre la taula aquests temes. Per tant, no ha estat decisió de la Presidenta, sinó de TOT l'equip de govern. En segon lloc, la noticia que havia de sortir en portada parlava de la reunió de les EMD de Catalunya, que estan treballant per un major reconeixement de la seva autonomia i capacitat de gestió. Han estat els membres de CiU-Actuem qui es van oposar a que la noticia sortís en portada!! No us enganyeu: Com sempre, segueix sent la Sra. Solé qui segueix fent mal al govern de l'EMD. Tot plegat, confirma el seu paper de "titella" del govern del Sr. Recoder.

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 9/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.