Lluís Recoder participa avui en un debat organitzat per la plataforma 'Desfederem-nos'


Temes relacionats

UDC aposta per seguir treballant amb CDC a nivell local ( 7/jul/08)

Recoder rebutja centrar el congrés de CDC en 'l'estat propi' i vol apropar el partit a la societat ( 2/jul/08)


  • Comparteix:

L'alcalde i membre de CDC, Lluís Recoder, participa avui en un debat organitzat per la plataforma 'Desfederem-nos', partidària de trencar la federació amb Unió. El debat és un dels diversos actes organitzats en vistes al congrés de CDC, que se celebra aquest cap de setmana. L'assistència de Recoder genera expectació degut a les declaracions que ha fet últimament, mostrant-se favorable a un major distanciament entre les dues formacions.

Recoder, que des de fa mesos apareix als mitjans com un dels més ferms partidaris de la renovació del partit, va afirmar la setmana passada que 'no seria un drama' que CDC i UDC es presentessin separadament en certes circumstàncies.

El debat organitzat per 'Desfederem-nos' tindrà lloc a la seu de CiU a Salt, al Gironès. Abans de l'acte, la plataforma presentarà un document titulat '30 raons per canviar la relació amb Unió'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.