CDC de Sant Cugat vol que els militants tinguin més pes dins del partit


  • Comparteix:

L'impulsor de l'esmena, Jordi Puigneró / Arxiu

L'impulsor de l'esmena, Jordi Puigneró / Arxiu

La secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) presentarà una esmena durant el congrés que el partit celebra aquest cap de setmana. L'esmena planteja que la direcció del partit sotmeti les 'grans decisions polítiques' a consulta interna entre la militància.

L'esmena és una iniciativa del regidor de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Cugat i militant de CDC Jordi Puigneró, que en l'últim congrés de Convergència el 2004 ja va forçar, amb una altra esmena, que el partit hagués de fer un congrés extraordinari per decidir el vot a la Constitució Europea.

El text de l'esmena esmenta, entre les 'grans decisions', la posició del partit respecte a la reforma de lleis orgàniques, l'Estatut i la Constitució espanyola. Així mateix, planteja que els militants hagin de donar el vist-i-plau a qualsevol pacte de govern durant una legislatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.