La Floresta disposa de 600.000 euros en partides de lliure disposició


  • Comparteix:

La Floresta

La Floresta

La Floresta disposa de 600.000 euros en concepte de partides de lliure disposició, comptant les actuals partides i els romanents. L'Ajuntament i les associacions veïnals ja s'han reunit en un grup de treball i han establert una distribució d'aquestes partides perquè es puguin començar a executar. Aquests recursos aniran destinats bàsicament a Serveis Urbans i Medi Ambient.

Durant el consell de districte que ha tingut lloc aquest dimarts, el seu president, Xavier Amador, ha donat a conèixer que els grups de treball ja estan organitzant com distribuir els 600.000 euros de partides de lliure disposició. Tot i això, Amador no ha explicat a què es destinaran les partides ja que encara falta valorar la seva distribució.


Xavier Amador

Vam puntualitzar una sèrie d'actuacions que corresponen a Serveis Urbans i Medi Ambient. Vam acordar que passaríem a valorar-ho i que en seguiríem parlant en els grups de treball.




El consell de districte d'aquest dimarts no ha aprovat els acords establerts en els grups de treball de la Floresta ja que les actes no s'havien enviat correctament per tràmits administratius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.