Territori estudiarà presentar la Floresta als ajuts de la Llei de Barris


  • Comparteix:

La Floresta

La Floresta

L'Ajuntament estudiarà la possibilitat de presentar la Floresta a la Llei de Barris. Segons l'àrea de Territori, cal estudiar quins requisits de la llei compleix el districte abans de sol·licitar els ajuts per millorar la zona.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que cal analitzar a fons el contingut de la llei per treballar en aquest projecte.

Segons Conesa, no és imprescindible complir tots els requisits del pla per sol·licitar els ajuts. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

La Floresta no compleix tots els requisits de la llei però algun sí que el compleix. Si és possible optar als ajuts, l'Ajuntament defensarà aquesta via.


Les associacions de veïns de la Floresta van demanar a l'Ajuntament que estudiés la presentació del districte als ajuts de la llei en el darrer consell de districte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla una presa de pel que l'Ajuntament paralitzi l'urbanització de La Floresta i ho supediti tot, com ha quedat palès al darrer Consell de districte, a que ens puguin colar ( no podran) com a beneficiaris de la Llei de Barris. La Floresta no és un barri marginal. Hi ha una barreja bastant sana de classes treballadores, mitjanes i benestants. Paguem els nostres impostos. l'Ajuntament té unes obligacions que no pot desatendre ni supeditar a ajuts de la Generalitat

bep mas. Enviat el 30/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.