Últim ple de l'any abans de vacances


Temes relacionats

El PP vol eliminar l'Assemblea de Barraques i que l'Ajuntament s'encarregui de l'organització de l'espai (18/jul/08)

ICV-EUiA portarà al ple d'aquest dilluns una moció de suport al poble sahrauí (16/jul/08)

ICV-EUiA proposa que Sant Cugat s'oposi a la directiva europea de retorn d'immigrants (10/jul/08)

ICV-EUiA demanarà que la ciutat s'oposi a la directiva de la UE de treballar 65 hores setmanals ( 8/jul/08)


  • Comparteix:

L'Ajuntament finançarà el deute per la construcció de la nova seu del Club Muntanyenc (CMSC) destinant part dels diners aconseguits per la cessió de la planta de compostatge de Can Calopa a l'Àrea Metropolitana. D'aquesta manera, el ple municipal d'aquest dilluns haurà d'aprovar una modificació del pressupost del 2008 per eliminar el crèdit hipotecari del CMSC.

Dels 1,8 milions d'euros que rebrà el consistori per la cessió de la planta de compostatge de Can Calopa, l'Ajuntament en destinarà 1,1 a eixugar el deute del CMSC, tal com ha acordat la junta de govern i el ple haurà de ratificar amb la modificació parcial del pressupost del 2008. Aquesta opció descarta la venda del local de titularitat pública Impulsis.

A més, el ple també portarà a debat la petició de la secció local del PP per crear una comissió de gestió de les Barraques que substitueixi a l'actual assemblea i que estigui controlada per l'Ajuntament.

Ho explica la portaveu del PP, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Volem crear una comissió de Barraques anualment des del consistori perquè es puguin gestionar.


L'última sessió plenària abans de les vacances d'estiu posarà sobre la taula les mocions del PSC i d'ICV-EUiA en contra l'eurodirectiva per ampliar la jornada laboral a 65 hores setmanals.

Escoltem el regidor ecosocialista, Joan Calderón.


Joan Calderón

En un moment en què parlem de conciliació laboral i que sabem que més hores no vol dir més productivitat, aquesta directiva es plega als interessos dels poderosos.



La directiva europea que regula el retorn dels immigrants als seus països d'origen també serà objecte de debat a través d'una moció ecosocialista per instar la retirada d'aquesta normativa.

De la seva banda, ERC demanarà l'adhesió del consistori a la campanya 'Catalunya lliure de bosses de plàstic', mentre que ICV-EUiA sol·licitarà el suport explícit de l'Ajuntament amb el poble sahrauí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.