La presidenta local del PP diu que manquen policies pel retard del desplegament dels Mossos


  • Comparteix:

La presidenta del Partit Popular, Berta Rodríguez, creu que la manca d'agents dels cossos de seguretat que pateix la comarca es deu, en gran part, al retard de la Generalitat en el desplegament dels Mossos d'Esquadra. Berta Rodríguez ha afegit, a més, que si s'hagués negociat amb més força 'tindríem la comissaria dels Mossos a la ciutat'.

La presidenta del Partit Popular ha contestat les crítiques de l'alcalde sobre la manca d'agents de la policia estatal que pateix la ciutat. Lluís Recoder reclamava que si el govern de Madrid volia, veritablement, escombrar la delinqüència dels carrers de la ciutat comencés per dotar la ciutat amb els efectius que li pertocarien.

Avui, Berta Rodríguez, ha aclarit que els agents que es reclamen des de Sant Cugat triguen a arribar perquè, diu, s'estan formant i ha preguntat on són els Mossos d'Esquadra tot i que el calendari de desplegament del cos no preveu la seva arribada a la comarca fins el 2007:

Berta Rodríguez

On són els Mossos?; m'agradaria que algú em responguès, perquè de moment sembla que aquest desplegament és només per fer-se la foto


A més, la presidenta popular ha lamentat que Sant Cugat s'hagi quedat sense comissaria dels Mossos. Berta Rodríguez creu que no s'ha negociat amb prou força:

Berta Rodríguez

Ens hem deixat perdre que la comissaria dels Mossos al Vallès no estiguès a Sant Cugat


Finalment la dirigent del PP ha rectificat les dades i ha assegurat que Sant Cugat compta amb 60 agents de la Policia Nacional i no pas 40.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.