ICV-EUiA proposarà congelar el sou dels polítics de la ciutat per afrontar la crisi


Temes relacionats

L'Ajuntament convida els santcugatencs a penjar durant tot l'estiu audiovisuals al canal santcugatenc de You Tube (14/ago/08)


  • Comparteix:

El grup municipal d'ICV-EUiA demana congelar el sou dels polítics de la ciutat per lluitar contra la crisi. Aquesta és una propostes que presentarà la coalició en un dels propers plens municipals per afrontar la situació econòmica. Els ecosocialistes també demanen transformar el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) en un 'instrument útil'.

El portaveu municipal d'ICV-EUiA, Xavier Boix, considera que la millor fórmula davant la crisi, a part de canviar de model econòmic, és aproximar l'administració als ciutadans.

Xavier Boix

Davant de la crisi econòmica, no hi ha receptes màgiques, però sí que hi ha una recepta important, que és acostar l'Ajuntament a la ciutadania.


El regidor d'ICV-EUiA Joan Calderón ha avançat algunes de les mesures que proposaran properament a l'Ajuntament per fer front a la crisi econòmica.

Joan Calderón

Seran mesures com congelar els sous dels polítics, augmentar les ajudes en els menjadors de les escoles i augmentar els serveis socials.


Els ecosocialistes afegeixen que seguiran de molt a prop a què destina els diners l'equip de govern. En aquest sentit, han criticat la campanya de promoció del concurs de vídeos al canal de YouTube de Sant Cugat. Segons ICV-EUiA, caldria dedicar aquests diners a altres àmbits i no a promoure 'polítiques d'aparador'.

ICV-EUiA té previst presentar aquest conjunt de propostes en el ple municipal d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.