L'Esquerra Independentista avança la Diada amb una festa a la plaça de Barcelona


Temes relacionats

La CUP lamenta que Recoder no pengi l'estelada per la Diada (10/set/08)

Neix la Coordinadora d'Esquerra Independentista a Sant Cugat ( 5/abr/08)


  • Comparteix:

Un centenar de persones han participat aquest dimecres a la nit a la festa reivindicativa convocada per la Coordinadora de l'Esquerra Independentista amb motiu de la Diada Nacional. Carn a la brasa, activitats culturals i la música dels grups Espart i Amenaça Col·lectiva han omplert fins a la una de la matinada la plaça de Barcelona. Els col·lectius participants han fet una crida a la independència de Catalunya com a única solució dels problemes del país.

Aquest és el segon any que la Coordinadora de l'Esquerra Independentista avança a la nit abans la commemoració de l'Onze de Setembre. L'objectiu, segons els organitzadors, és donar un caràcter més festiu a la Diada, així com reivindicar 'sense embuts' l'autodeterminació dels Països Catalans.

Escoltem el portaveu de la coordinadora, Aniol Pros.

Aniol Pros

Volem marcar un discurs més valent, sense ambigüitats ni tabús. Ja n'hi ha prou d'estatuts ridículs. Reclamem la independència.


La Coordinadora de l'Esquerra Independentista de Sant Cugat reuneix la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), el Casal Popular de la Guitza, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i l'Assemblea de Joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.