Un pla de mesures urgents permetrà millorar la mobilitat de Vulpalleres i la Guinardera amb l'estació de Renfe


Temes relacionats

ICV-EUiA demana acabar amb els punts negres de la ciutat per a vianants i ciclistes ( 7/set/08)


  • Comparteix:

Estació de Coll Favà

Estació de Coll Favà

L'Ajuntament elaborarà un pla de mesures urgents per solucionar els problemes de mobilitat entre l'estació de Renfe de Coll Favà i els nous barris de Vulpalleres i la Guinardera. Ho ha decidit el ple municipal per unanimitat mitjançant una moció presentada per ICV-EUiA.

El grup ecosocialista considera que aquesta zona presenta greus mancances en materia de mobilitat que s'agreujaran amb la construcció de la futura estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) Vulpalleres. Ho explica la regidora d'ICV-EUiA, Assun Reyes.

Assun Reyes

Cada dia veiem que les bicis i les persones fan recorreguts perillosos.


Per aquest motiu, la moció insta a solucionar els problemes de mobilitat que suposen un risc per la integritat física dels vianants que per escurçar el camí travessen el túnel de Vulpalleres i millorar la senyalització de la zona. El document també insta a l'Ajuntament a prioritzar el pas de vianants i finalitzar els carrils bici d'aquesta zona.

Tot i que aquesta iniciativa s'ha aprovat per unanimitat, l'equip de govern ha recordat que es tracten de mesures provisionals fins que l'estació de FGC a Vulpalleres estigui enllestida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.