El ple desestima els recursos de reposició contra la denegació del PAU de Torre Negra


Temes relacionats

Els petits propietaris de Torre Negra aplaudeixen el PP pel seu gir en la protecció de la zona (19/jun/08)

L'alcalde diu que el gir del PP no debilita l'Ajuntament en la protecció de Torre Negra (17/jun/08)

El PP trenca el consens històric per a la protecció de Torre Negra (16/jun/08)


  • Comparteix:

El ple municipal ha desestimat els recursos de reposició presentats per Núñez i Navarro i els petits propietaris a la denegació del Programa d'Actuació Urbanística (PAU) de Torre Negra aprovada per l'Ajuntament al juny. El PP ha estat l'únic partit que s'hi ha abstingut tal com ja va fer fa dos mesos.

En el ple del mes de juny el consistori va denegar el PAU al sector de planejament SCU 25 de Torre Negra o Ronda Sud ja que considerava que comportaria pèrdues mediambientals i construir en terrenys no urbanitzables. El PP ja s'hi va abstenir i va trencar el consens que havia suposat la protecció del territori fins aleshores a la ciutat. Segons els populars, els processos judicials pendents per la urbanització de Torre Negra no aclareixen quina administració hauria de pagar una hipotètica indemnització als propietaris de l'espai.

Contra aquesta denegació aprovada pel ple s'hi han presentat diversos recursos des de l'Associació de Propietaris i Veïns de Torre Negra i des de Núñez i Navarro, que el ple municipal d'aquesta setmana ha desestimat. Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.


Mercè Conesa

La poposta de l'equip jurídic i tècnic és de desestimar els recursos entenent que l'acord està justificat.


El PP s'hi ha abstingut i la resta de formacions polítiques han votat a favor de la desestimació dels recursos de reposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.