Joventut i habitatge centren la visita de l'alcaldable socialista Jordi Menéndez a Viladecans


Temes relacionats

Jordi Menéndez visita Manresa per conèixer la realitat del comerç local de la capital del Bages (18/des/02)


  • Comparteix:

Jordi Menéndez, a l'esquerra de la imatge, amb l'alcalde de Viladecans, Jaume Monfort

Jordi Menéndez, a l'esquerra de la imatge, amb l'alcalde de Viladecans, Jaume Monfort

Les polítiques de joventut i en especial les d'accés a l'habitatge han estat l'eix de la visita de l'alcaldable socialista Jordi Menéndez a Viladecans. Entre d'altres aspectes, els socialistes proposen la creació a Sant Cugat d'un Pla Integral de Joventut i una Borsa d'Habitatge Jove.

En aquesta visita, Jordi Menéndez ha estat acompanyat per Aintzane Conesa, la primera secretària de la secció local de les Joventuts Socialistes de Catalunya. Des del PSC es considera fonamental definir una estratègia per implicar els joves en l'elaboració de les polítiques que els afectin. És per aquest motiu que el grup socialista proposa l'elaboració d'un Pla Integral de Joventut, que impliqui les àrees de formació, treball i habitatge de l'Ajuntament. Ho explica Jordi Menéndez.

Jordi Menéndez

Hem de treballar per poder oferir al joves una feina i un habitatge


Una de les propostes concretes que contemplaria aquest pa és la creació d'una Borsa d'Habitatge Jove, un servei municipal de mediació entre els joves que cerquen pis i els propietaris de pisos buits. Es tracta que l'Ajuntament estableixi un sistema d'avals per generar una situació de confiança entre els joves i els llogaters. D'altra banda, el PSC també considera important fomentar l'associacionisme estudiantil en els instituts de secundària. Segons Jordi Menéndez, aquest és un pas important per l'organització dels joves.

Jordi Menéndez

Ajudar a organitzar els joves és vital, i això passa per ajudar els joves que estan en els consells escolars


Durant aquesta visita, Jordi Menéndez s'ha reunit amb l'alcalde de Viladecans, Jaume Monfort, i la regidora de joventut, Maria Salmerón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.