ICV-EUiA demana més representació social i política per revisar el Pacte Estratègic Econòmic i d'Ocupació local


Temes relacionats

Ofensiva de l'àrea d'Economia de l'Ajuntament per fer front a la crisi econòmica (25/set/08)


  • Comparteix:

El portaveu local d'ICV-EUiA, Xavier Boix

El portaveu local d'ICV-EUiA, Xavier Boix

ICV-EUiA aplaudeix que l'àrea d'Economia de l'Ajuntament hagi decidit iniciar un seguit de reunions amb agents socials i econòmics locals per revisar el Pacte Estratègic Econòmic i d'Ocupació, d'acord amb l'actual situació de crisi econòmica. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, ha agafat la notícia amb 'sorpresa i satisfacció'. Amb tot, considera que en les reunions haurien de ser-hi presents tots els grups polítics municipals, així com altres agents educatius.

El portaveu local d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha explicat a Cugat.cat que la iniciativa és molt positiva i necessària per a la ciutat. És per això que els ecosocialistes consideren que l'hauria de 'liderar' l'alcalde i no centrar-la únicament com una qüestió econòmica sinó també social.

L'escoltem.

Xavier Boix

És tan important que creiem que ho hauria de liderar l'alcalde, perquè l'actualització d'aquest document és transversal i a més també creiem que haurien de pariticipar els grups municipals.


L'objectiu de les reunions és que els agents que es reuneixen amb l'àrea d'Economia intentin adaptar el Pacte Estratègic i Econòmic d'acord amb l'actual situació de crisi econòmica que atravessa el país. En total es faran vuit reunions que finalitzaran amb una sessió entre tots els agents que han participat.

Ara per ara, a les reunions assistiran representants de les escoles universitàries Gimberat i l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès, així com de l'Associació Empresarial de Sant Cugat, la Federació de Comerciants, PIMEC Vallès Sud i sindicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.